0 комментариев

1. ҰЯ САЛАТЫ:

Керек заттары- 200-300гр піскен тауық еті + 3 піскен жұмыртқа( ұзыншалап тураймыз) + горох +кукуруза + майонез = Бəрін бір ыдысқа араластырамыз салат дайын. Тарелкаға салып бетіне қуырылған картоп қойып дастарханға ұсынамыз.

2. БАУЫР САЛАТЫ:

Бұл ащы салат. Керек заттар : 2 шт пияз, 200 гр бауыр,горох, жапырақ, фасоль. Сковордкаға пиязды қуырамыз , устіне бір қайнатып пісіріп алған бауырды ұзыншалап турап пиязға салып екеуін 5 минуттай қуырамыз устіне тұз, бұрыш, ак көк сеуіп отты сөндіреміз. суыған соң устіне фасоль (консерв ) салып жіберіп араластырамыз. салат дайын. тарелкаға фотодағыдай сəндеп саламыз.

3. Баклажан салаты:

Керек заттар: 2 шт баклажан кубиктап турап тұз суға салып қоямыз, помидор, огурцы,кукуруза, ,майонез и чеснок 0,5 зуб . Баклажанды майға қуырып аламыз. Қалғандарында кубиктап турап бəрін бір ыдыска араластырамыз майнонез құямыз. Салат дайын. Бұл салатты дер кезінде жасап столға қою керек.

4 .Сəбіз салаты:

Сəбіз теркадан өткен салатқа арналған.
Огурцы, дəмдеуіш арнайы, укроп,чеснок, растительный май, жарты пиала суға 0,5 шəй қасық уксусты араластырып сəбізге құйып қолмен абден мыжамыз сəл тұз сеуіп. И бетін жауып 5 минутқа қалдырамыз. Сəбіз басылады. Укроп , чеснок, оргурцы , дəмдеуішті сəбізге қосып,үстіне 0,5 пиала майды отқа ысытып құйып жібереміз сəбізге. Қолмен езіп араластырып қоямыз. Салат дайын.

Изменен статус публикации
Добавить комментарий