Басты жаңалықтар

Қуыратын жұмыртқаға су құйыңыз: ас үйге керек кеңес

Жидектерді 5 минут су мен сірке суының ерітіндісінде 3:1 қатынасында ұстаса, ұзағырақ сақталады. Содан кейін кептіріңіз және ыдысқа салыңыз.  width= Кекстерді кәсіби сәндеуге, таза шілтері көмектеседі. Кекске мата жабыңыз, ұнтақты себіңіз және кружеваны мұқият алып тастаңыз.  width= Балықты отта дайындау өте қиын, себебі ол торға жабысып, құлап кетеді. Сондықтан алдымен лимонды астына салыңыз: балық оның хош иісін сіңіріп қана қоймай, асты жабыспайды.  width= Тортың қалған бөлігі қатып қалмас үшін , нан тілімін тіс шұығыш таяқшамен жабыстырып қойсаңыз болады.  width= Үккішті майлап қойсаңыз оған көкеністердің тұрып қалуынан сақтайды. Және кез-келген затты тез өткізетін болады.  width= Қарбыздың жарты бөлігін түбімен кесіп, кубик ретінде турасаңыз болады. Содан соң оны ыдысқа салып жей беруге ыңғайлы.  width= Сұйық сарысы бар тамаша жұмыртқа жасағыңыз келсе, маймен майланып қыздырылған табаға жұмыртқаны салыңыз, аздап жылы су қосып, 45 секунд қақпағын тығыз жабыңыз.  width=