Қуыратын жұмыртқаға су құйыңыз: ас үйге керек кеңес
Жидектерді 5 минут су мен сірке суының ерітіндісінде 3:1 қатынасында ұстаса, ұзағырақ сақталады. Содан кейін кептіріңіз және ыдысқа салыңыз. Кекстерді кәсіби сәндеуге, таза шілтері көмектеседі. Кекске мата жабыңыз, ұнтақты себіңіз және кружеваны мұқият алып тастаңыз. Балықты отта дайындау өте қиын, себебі ол торға жабысып, құлап кетеді. Сондықтан алдымен лимонды астына салыңыз: балық оның хош иісін сіңіріп қана қоймай, асты жабыспайды. Тортың қалған бөлігі қатып қалмас үшін , нан тілімін тіс шұығыш таяқшамен жабыстырып қойсаңыз болады. Үккішті майлап қойсаңыз оған көкеністердің тұрып қалуынан сақтайды. Және кез-келген затты тез өткізетін болады. Қарбыздың жарты бөлігін түбімен кесіп, кубик ретінде турасаңыз болады. Содан соң оны ыдысқа салып жей беруге ыңғайлы. Сұйық сарысы бар тамаша жұмыртқа жасағыңыз келсе, маймен майланып қыздырылған табаға жұмыртқаны салыңыз, аздап жылы су қосып, 45 секунд қақпағын тығыз жабыңыз.